Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2014 02:19 - „Опипаната интимно" студентка Борислава даде заден ход за полиграфа
Автор: ruuter Категория: Политика   
Прочетен: 1589 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.10.2014 02:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вeднага, след като стана ясно, че полицайката Нели Върбанова е проговорила и е отрекла обвиненията на Борислава Латинова, че я е опипала неприлично по време на обиск, студентката даде заден за ходенето си на полиграф.„Мен никой не ме е викал да я разпозная тази полицайка. Какъв полиграф без разпознаване дали е тя”, твърди Борислава, цитирана от „Клуб Z”.
После момичето определи казаното от служителката като „Абсурдно” и даде телефона на баща си Христо Латинов, защото адвокатите са я посъветвали да не разговаря с журналисти. Той обаче обясни, че е шофирал по време на излъчването на Нова тв и не е гледал изявлението на Върбанова. Латинов изрази остро съмнение къде е правено изследването с полиграф на полицайката:

"Къде?! Пред кого?! Ако е в Института на МВР, няма да му повярвам"

Оказа се също, че психиатърът и адвокатът, които съветват фамилията, са казали, че Борислава е на медикаменти и в момента не е удачно да минава тест на полиграф.

„Има и психиатрична експертиза, която съм приложил в прокуратурата, мотивира се бащата. - Но тя е в състояние, което не е реално – затова ни съветват да не минава на детектор на лъжата. Така я посъветваха и тогава на такова мнение сме и ние.“
На въпроса с какво се лекува дъщеря му, Латинов повтори: „Здравословното й състояние не позволява да минава на полиграфа”.
Хапчетата, които Борислава пиела били „много силни“ и със „зелена рецепта“.

„Това е стрес – той дори може да се задълбочи. Посъветвали са ни дори да не ходи никъде сама – не само на полиграф, а където и да било”, потрети бащата. 

Той допълни, че е ядосан, че СДВР обещали до петък да му издадат бележка, че дъщеря му не е регистрирана за криминални прояви, но в 16,45 ч на последния работен ден от седмицата това не се случило. Казали им да отидат в дирекция „Информация” на МВР./БЛИЦ.


Никакъв заден не е дало момичето. Този полиграф е на МВР и МВР може да каже всичко. Никой няма интерес да разказва че са му бъркали отдолу ако не е вярно. Що не викнете вие журналистите и да твърдите , че са ви бъркали? МВР се осра и след като момичето си е извадило експертиза ще има дело а след делото присъда. И повярвайте - няма да е трудно.  И за пореден път ще платиме сметката на МВР-то с парите на данъкоплатците. Т.е. с Вашите пари. Нещо като с КТБ. Ще спасим МВР.  



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ruuter
Категория: Политика
Прочетен: 435656
Постинги: 226
Коментари: 205
Гласове: 268
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031