Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2011 22:25 - Наркотрафиканти в правителството на България. Ами , ако е вярно !?
Автор: ruuter Категория: Политика   
Прочетен: 1055 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 13.06.2011 01:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        


     В Тодор Живкова България , износът на оръжие и наркотици знаем беше държавна политика , организирана от службите . Живеещите  около  Свиленград още си спомнят тировете на "Кинтекс" , водени от мерцедес  със  син буркан по време на войната  между  Иран  и  Ирак. Оръжейните ни  заводи го позакъсаха , но за сметка на това  родната фармация процъфтява - ноу хау, логистика, международни контакти. Топ ченгета от близкото минало са  директори на фармацевтични  компании.  Знаем ,че каналите съществуват, че пазарът не търпи вакуум и ако не са службите , ще е мафията. Не  знаем  обаче , къде  е границата между тях.

   Новината е, че онова, което всички подозираме, фигурира черно на бяло в кореспонденцията на американски дипломат. Повече от това - здраве му кажи. Между другото, Байърли в момента е посланик в Москва. Явно работата му тук е била високо оценена.

    В статията по-долу  "Биволъ" хвърля предизвикателство не просто към  гласоподавателите в България, а към Интерпол , Международния трибунал  и всевъзможните институции в света разследващи трафика на дрога. Вижте части от нея!
 

"Tрафикът на метаамфетамини стана публична тема през пролетта на 2008 г, след прочутата среща на Румен Петков с Братя Галеви под шефството на Алексей Петров. Скандалът доведе до оставката на Петков. Месец по-късно, в началото на май 2008, бившият шеф на НСС ген. Атанас Атанасов хвърли бомба с твърдението, че фармацевтична компания в Дупница произвежда нелегално синтетична дрога, която се изнася за арабските страни, а приходите пълнят червените партийни каси. В Дупница е заводът "Актавис", собственост на исландския милиардер със спорна репутация Тор Бьорголфсон, който е и съдружник на Цветелина Бориславова в СИБАНК. Ген. Атанасов тогава заяви, че в МВР има данни за метамфетаминовия трафик, по които не се работи и обеща по-подробни разкрития "Когато му дойде времето".

"Разследване на Биволъ хвърли светлина и върху друг епизод от съвместния бизнес на Борисов и Бориславова с фигури от престъпния свят като "Пашата", споменати в грамата. През март 1995 г. в Крайморие НСБОП разбива фабрика за нелегално производство на цигари, собственост на фирмата "Тео Интернационал", в която съдружници са Борисов, Бориславова, Румен Николов - "Пашата" и Ангел Бончев от Литекс. Разследването така и не довежда до обвинения. Борисов продава дяловете си в "Тео Интернационал" на Иво Каменов, един от съдружниците в групировката ТИМ, цитирана в американските грами като "изгряващата звезда на българската организирана престъпност". Източници на Биволъ информират, че тютюневите машини от Крайморие фиктивно са изнесени за Ливан преди години, с помощта на сирийски бизнесмен. В действителност те са били тайно преместени около голям град в Североизточна България и до момента продължават да произвеждат необезпокоявано нелегална продукция."

Тео Интернационал" на Иво Каменов, един от съдружниците в групировката ТИМ, цитирана в американските грами като "изгряващата звезда на българската организирана престъпност". Източници на Биволъ информират, че тютюневите машини от Крайморие фиктивно са изнесени за Ливан преди години, с помощта на сирийски бизнесмен. В действителност те са били тайно преместени около голям град в Североизточна България и до момента продължават да произвеждат необезпокоявано нелегална продукция."





Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ruuter
Категория: Политика
Прочетен: 437440
Постинги: 226
Коментари: 205
Гласове: 268
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930